Koh Lanta, Krabi, Thailand
Thai Chinese English French German Italian Japanese Korean Sweden
Home
Koh Lanta
Transportation
Beaches & Islands
Attraction
Activities

Badstränder och öar runt om Koh Lanta, Lanta ö

”Välkomna till paradisen av den Lanta ön”,

”Är oceanen varm och klar… badstränderna av den fina sanden.

Utsatt till den Tsunami slågna sydliga Thailand, Koh Lanta mycket gynnsamma däri var inga skador uppstod till den naturliga scenic skönheten. Koh Lanta fick mycket liten läkarundersökning påverkad. Koh Lanta som återställer tyst med mest hotell som normalt fungerar. Alla badstränderna återstår så härliga som någonsin. Alla dykplatser led inte i katastrofen, ganska är bevattna mer ren och mer klar än någonsin.

Koh Lanta är den tunna och långa ön. Färjan eller bilfärjan skar att ansluta på norden mest av öappellen Baan Saladan; utfärda utegångsförbud för långt till paradisen. Startresande på Koh Lanta på den Baan SalaDan villagen, ett typisk thailändskt fiskeläge var mest av fartyg från PhiPhi och Krabi avslutar. Fartyget för snorkeling eller att dyka är tillgängligt här; du kan hyra motorbikeshyror härifrån som väl. Från Baan Saladan, besegrar drev till syd med distanserar 30 Km skar taken omkring en timme. Roaden skar avslutar på Koh Lanta som den marin- nationalen parkerar kontoret var fyren; symboliskt av Koh lokaliserade Lanta. Beware att halvan av är långt den stenlade roaden, vila är unpaved; den dammiga, gropiga och övre kullen och besegrar dalen. Men båda sidor bedövar beskådar.

Tätt regna skogar eller kulturupplevelse i havszigenare village, sedan Koh Lanta äger både marin- och terrestrial begåvning, finns det många intressant dragningar, och att vänta för aktiviteter som är ditt till coveryen, är den sätter på land. Koh Lanta är absolut dess underbara badstränder, och den klara kristallen bevattnar. Mest av de mest väl badstränderna av Koh Lanta ligger längs den västra shoren av den Lanta Yai ön, varje av som har dess karakteristiska skönhet och ger de utmärkta solnedgångarna. Ostkusten är mountainen som täckas med rik tropisk mest rainforest. Alla nio badstränderna lokaliserade västkusten av ön längs nord till syd. Försök att få besegrar till avsluta; Nationalen parkerar område med den två buktade badstranden, är underbar!!!

  Beaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh Lanta a38Kor Kwang: Dess aquamarine bevattnar samman med dess mest fina sand erbjuder dig den verkliga känslan av avkoppling. Badstranden är välkänd för dess nicely krökt formar och dess desertedness.

a38Klong Dao: Det är en spektakulär tre kilometer elasticitet av den vita sanden och blir grund bevattnar fri, lokaliserat två kilometer från den Saladan pir. Här är den första badstranden som ska framkallas på Koh Lanta, drygt 5 år sedan med dess spektakulära solnedgångar och vita sandliggande som vi kan se why. Badstranden fodras rakt med casuarinas, erbjudande blända sand, ljumt, och genomskinligt bevattna, såväl som panorama- beskåda. Utmärkt gör even kassaskåpswimming detta den populäraste familjbadstranden på Koh Lanta, men i högsäsong som denna enorma badstrand får aldrig fullsatt, och en kort stavelse går skar fynd dig en lappa utan neighbors. Denna är en store förlägger därefter för isolering och avkoppling. Badstranden erbjuder ett brett val av upp-marknadsför och den små familjen ägde resorts med något för alla budgetar.

a38Pra Ae eller Long Beach: Den är rättvis en syd av Klong Dao och välkänt som Long Beach. Det är ett bedöva halvmånformig av sanden några 4 kilometer long som ligger på det nordligt, avslutar av ön. Badstranden är mer steeper och bevattna som inte så är skyddad som på Klong Dao som gör för spektakulär och kassaskåpswimming för vuxen människa. Resortsna här är spridda över en store distanserar ut, främst samla i en klunga på norden avsluta, och syd avslutar. Boenden är som man har råd med, och maten är läcker och överflödande. Mest visitors finner Long Beach ”deserterade”, även i högsäsong.

a38Klong Khong: Främja lite syd är den Klong Khong badstranden, en annan tre-kilometer elasticitet av sanden med palmträdet och den goda samlingen av resorts som är berömda för deras solnedgångar och laid-back locals. Den små badstranden Klong Khong erbjuder för extremt fridsam och serene atmosfär som står nio kilometer från förbudet Saladan. Du kan se vagga när den låga tiden; här är huset av underwater liv. Med dess litet storleksanpassa, sanden begränsas; emellertid finns det alldeles av frånlands- korallrevar ge ett utmärkt tillfälle för dykning. Överflödet av havslivmakes för nightly badstrand kalasar second till inga. Swimming och snorkeling är den utmärkta rätten av shoren.  Bungalows price är här väsentligen lägre än de nordliga badstränderna, och många är den ägde liten och KohLanta lokala familjen.

a38Klong Nin: Vänden som är höger av den stenlade roaden på samma till nationalen, parkerar långt är den Klong Nin badstranden, fåtalkilometer, elasticitetssand sombadstranden med smaragden gräsplan-bevattnar. Det kan inte vara en förlägga för några bevattnar sportaktiviteter, men görar perfekt, om du behöver en verklig avskild och avslappnande paradise. Along badstranden som täckas med den tropiska treen, kokosnöt och, sörjer trees; baksidaen avslutar är det grönaktigt av tropiskt regnar skogen. Gilla nästan alla badstränder på Koh Lanta, stillsamma Klong Nin badstranderbjudanden och fridsam atmosfär; dess sand är vit och fin. Bungalows sprids besegrar längs den få kilometerbadstranden som spänner från enkelt, slår samman billiga familjbungalows till mer upscale och brunnsortresorts.

a38Kan Tiang:  Det är en spektakulär elasticitet av den vita sanden, och regnbågsskimrande aquamarine bevattnar skar behåller dig för lång tid som du skar önskar aldrig att gå någon annanstans, utmärkt swimming som omger vid mountainsna av den KohLanta nationalen, parkerar. Denna små badstrand är endast en avskildhet för känselförnimmelse för kilometer lång mycket. Det finns utmärkta koraller för snorkeling som väl. Den Kantiang badstranden är en av de mest härliga badstränderna av ön som ligger 18 kilometer syd av Baan Saladan. Rättvisa endast fåtalresorts på badstranden gör denna avstängde mycket små badstrand och att spänna från egen resort för enkel familj, tills till endast en fem stars resort på Koh Lanta.

a38Avlägsen södra badstrand: Det finns fåtalbadstränder på syd av Koh Lanta för får mest till och med nationalen parkerar område. Alla är de mycket små badstränderna med fåtal hundra räkneverk sandbadstrand; Ao Nui, Ao Mai Pai (bambu). Badstränderna är mycket avskilda och efterrätten. Runt om området är kickmountainen som täckas med tropiskt, regnar skogen av nationalen parkerar område. Distansera och villkorar av roaden gör mindre folk att komma här, men reworden är den riktiga naturen, tyst och fridsamt. Det finns den rättvisa endast fåtalresorten på dessa badstränder är mestadels den egna resorten för den små familjen med ingen star. Om du önskar att dölja bort är här görar perfekt.

a38Ao Nui: A bet mer ytterligare syd av Kan Tieng, buktade badstranden med den vita sanden och bevattnar fri med endast hundra räkneverk. På shoren som täckas med den tropiska göra perfekt, regna skogen och kuliss med kickmountainen som gör denna badstrand att klippa ut ur den utvändiga världen. Tiden är grund som är görar perfekt mycket för swimming. Det finns stilla har inte någon resort på den avstängde badstranden att göra denna efterrätt för badstranden mycket och. Gör ha picknick eller vila parkerar under på till nationalen parkerar långt är utmärkt. Det finns ett fåtal för egen resort för familj rättvist hundra räkneverk away övre kulle.

a38Ao Mai Pai eller bambufjärd: Badstranden som omges av kickmountainen av den KohLanta nationalen, parkerar, gör den avskildhet och cast i väg från den utvändiga världen.  Är här gott förlägger för swimming som tiden inte är djup med litet vinkar. Den nordliga delen av denna badstrand är a bet stenigt som kan snorkelen se någon liten fisk. Den sist badstranden, för få till och med nationalen, parkerar område, a bet den krökt badstranden med omkring fem hundra räkneverk långt med den vita sanden och bevattnar fri. En timme går den uphill canen ser en liten waterfall och grotta. Det finns grundläggande resorts för rättvist fåtal som är spridda längs badstranden.

a38Klong Jark: Detta är det sydligt mest badstrand på Koh Lanta. Den närliggande öde badstrandnågot liknande Mai Pai och nationalen parkerar är det goda avskildt förlägger också. Du kan gå till waterfallen i det surrounding området, vid att trekking för elefant eller själven som trekking. Despite dess genomsnittliga skönhet vid mest normal erbjuder badstranden dess ensamhet och tranquility, danande den som ett gott förlägger till staget.

a38Den KohLanta nationalen parkerar: Det finns två badstränder i nationalen parkerar; Hade Hin härliga Ngam (stena badstranden) och den Tanod badstranden (gömma i handflatan badstranden). Dessa två badstränder är på nationalen parkerar område var det inte finns några resorts. Roaden till här från den Klong Hin badstranden blir mer smal och har några ganska plötsliga dopp, och löneförhöjningar, sharp buktar ibland. Runt om området som är rikt och som är olikt med den viktiga tropiska naturen som trekking skugga, fågeln, och wild liv går långt, storen beskådar var en fyr lokaliseras (symbolet av Koh Lanta). Denna flotta parkerar är på den sydliga spetsen av ön på avsluta av ett spektakulärt drev. Badstranden här är en store förlägger för en ha picknick och glömmer inte att förbereda dina egna mat och drycker.

Beaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh Lanta

Det finns flera intressant öar som ska besökas för dess utmärkta snorkeling och dyka platser, efter KohLanta omfamningar mer än 50 öar.

a38Koh Ha: De stora pelagic sharksna och whalesharks ses ofta här. Koh Ha är under ansvar av kohen Lanta som den nationella flottan parkerar och att bestå av fem obebodda holmar. Dessa fem holmar besökas för deras blommandekoraller, revfisken, grottor och simma-till och med caverns som ceratet en god dyk.

a38Koh Rok Nok: Det ar tillåtet att campa på ön. Den frånlands- korallen bäddar ned är god för att snorkeling. Med dess halvmånformig är den formade fjärden som presenterar klippor, den vita sandiga badstranden i pulverform och en stå av inland banyantrees, Koh Rok utomordentligt storartade.

a38KohRok Nai:  Ön presenteras av de sheer imponera limestoneklipporna som vänder mot de vita fina badstränderna på den östliga sidan. Det finns också de campa platserna på ön. Dess bevattnar är fri aquamarine, så klart att den colorful fisken och den överflödande korallunderwateren kan ses. Den virgin naturen av KohRok Nai är stilla intakt, och detta är en av de mest underbara dykplatserna av Lanta. Inlandet täckas med ett tätt tropiskt regnar skogen som erbjuder ett naturligt går för att uppskatta dess floras och faunas. Suben-division av kohen Lanta som den nationella flottan parkerar kontoret, lokaliseras på denna ö.

Trans. till Koh Rok Nok och KohRok Nai kan göras från Kho Lanta; det tjänste- fartyget är tillgängligt på hotell, resorts och turnerar byråer på ön. Eller kan du ta ett rusat fartyg från den Pakmeng pir i Trang som tar omkring 3-4 timmar.Siammedee Business TravelCo., Ltd. TAT TRAVEL LICENSE No. 14/00615
Rajdamri Road, Tambon Prapathomchedi, Amphor Mueang, Nakhonpathom 73000 Thailand.
© Copyright LantaLanta.com. All rights reserved.
verified  
Koh Chang / Koh Kood / Koh Lanta / Koh Samet / Cruise Thailand / Ao Nang / Bangkok Hotels / Partner