Koh Lanta, Krabi, Thailand
Thai Chinese English French German Italian Japanese Korean Sweden
Home
Koh Lanta
Transportation
Beaches & Islands
Attraction
Activities

Dragning i Koh Lanta, Lanta ö

”Välkomna till paradisen av den Lanta ön”,

Det finns många mer intressant saker Koh Lanta måste att erbjuda, så, om du är här taken per avbrott från havet och undersöker, vänder mot annan av lanta ser till att du inte missa ut.

Beaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh Lanta

Lista av Tourist dragning i Koh Lanta:
. Den nationella flottan parkerar 
. Khao Mai Kaew grotta
. HavszigenareVillage
. Resa upp stridighetlägret
. Bogserat Lanta gammalt
. Orchidbarnkammarelantgård

a38Den nationella flottan parkerar: Det finns två badstränder i nationalen parkerar; Hade Hin härliga Ngam (stena badstranden) och den Tanod badstranden (gömma i handflatan badstranden). Dessa två badstränder är på nationalen parkerar område var det inte finns några resorts. Roaden till här från den Klong Hin badstranden blir mer smal och har några ganska plötsliga dopp, och löneförhöjningar, sharp buktar ibland. Runt om området som är rikt och som är olikt med den viktiga tropiska naturen som trekking skugga, fågeln, och wild liv går långt, storen beskådar var en fyr lokaliseras (symbolet av Koh Lanta). Denna flotta parkerar är på den sydliga spetsen av ön på avsluta av ett spektakulärt drev. Badstranden här är en store förlägger för en ha picknick och glömmer inte att förbereda dina egna mat och drycker.
Beaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh Lanta

a38Khao Mai Kaew grotta: Ett viktigt avbrott från badstranden är en snubbla till de Khao Mai Kaew grottorna, som lokaliseras i centrera av ön som erbjuder ett mirakel- av, vaggar och caverns och housing av spektakulära stalactites och av stalagmites. Även är vandringen till grottorna till och med en angenäm skog. Dessutom börjar skriver in det verkliga gyckelet, när du stiger ned till och med ett litet oklart spela golfboll i hål i vaggar och serien av olika caverns. Något delar upp är stort som kyrkliga korridorer, kräver andra dig till åtstramningen igenom på ditt räcker och knäa. Siktar inkluderar mäktiga stalactites, och stalagmites, slagträn och något delar upp i grottan skapar en cavern slår samman att du kan simma in. För att undersöka grottan behöver du egentligen en vägleda att finna ditt långt omkring, bestämt insida grottorna, och det tjänste- är bestämt värt den; en Muslim familj, som bor nära trailheaden till grottan, erbjuder en vägleda som är tjänste- för Baht between 50 per person. Grottan är lokaliserad justt av det lägre av två korsa-ön redd, besegrar en smal 1.5 kilometer smutsbana till och med den rubber kolonin som avslutar upp på det Muslim hemmet.

a38Hav-Zigenare Village: Att besöka deras village är ett meningsfullt erfar thus. Havszigenare kallas i thailändskt som Chao Le eller Chao Nam och är bekant som minoritygruppen av ”thailändska Mai”, menande nytt thailändskt folk. Ursprungligen bodde fruktades havszigenarna av förutvarande århundraden i deras fartyg och som piratkopierar. Den stora gemenskapen av hav-zigenare sättas i villagen av förbudet Sangkha-Ou på den sydliga spetsen av ön. Nowadays, som vara ansett valbart för medborgarskap i Thailand, började de att sätta längs segla utmed kusten i deras stylta-byggda hus som restes upp mellan bevattna som var jämn av kick, och den låga tiden. Despite det nära förhållandet till andra villages integrerar havszigenarna inte in i thailändsk population. De tjänar deras uppehälle på fiske, den catching humret och andra havsmatar, as well as att samla fågelboet för den kinesiska kokkonsten. Deras tro i övernaturlig och traditionell andlig tillbedjan är stilla inflytelserikt i gemenskapen som sett i deras traditionella ceremoni ”Loy-Rua (som svävar fartyget)”. Villagemanarna skar byggande ett symboliskt fartyg och förlägger trästatues av dem i det tillsammans med spikar pairings, hår och poppad rice. Genom att utföra detta rituellt, frågar de för förlåtelse från havsgudarna, och för några förseelsear har de gjort till havet. Det tros att all ondska bärs bort i det symboliska fartyget. De stillar behåller deras egna språk, traditioner och ceremonier.

a38Resa upp-stridighet arena: En andra goda erfar är den spännande striden av det välutbildat reser upp. Mest Muslims som manar på ön är, tycker om resa upp-stridighet som deras hobby; dobblerit är också involverat i denna hobby. Den kompetent stridigheten reser upp är ansedd, som äpplet av dess ägare synar och kostar också mycket.

a38Bogserat Lanta gammalt: Detta är ett gott förlägger för att erfara uppehället av lokalt folk. Placerat på det southeastern segla utmed kusten av ön, områdeshuvudstaden som kallas lokalt de gammala bogserade erbjudandena den lantliga atmosfären av som bogseras av de förgångna åren. Den har en posta - kontor, förser med polis posterar, trähus, och sjukhuset föreställer väl dess existens som en centrera av ön. Byggnaderna är fastare se än i förbudet Saladan. Villagen av förbudet Sangkha Ou på Lantas sydliga spets är ett traditionellt Muslim fiskeläge, as well as en lång pir, som kan nå dig till närliggande öar, liksom BuBuön Etc.,

a38Orchidbarnkammarelantgård: Man förlägger för att rekommendera för blommavänner eller om du gillar blommor för att besöka, är mer Orchidbarnkammarelantgården som lokaliseras på Long Beach (den Pra Ae badstranden). tillträdesavgiften är Baht 30 per person, och den är lätt tillgänglig med cykeln eller motorbiken.

Beaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh LantaBeaches and Islands Around Koh LantaSiammedee Business TravelCo., Ltd. TAT TRAVEL LICENSE No. 14/00615
Rajdamri Road, Tambon Prapathomchedi, Amphor Mueang, Nakhonpathom 73000 Thailand.
© Copyright LantaLanta.com. All rights reserved.
verified  
Koh Chang / Koh Kood / Koh Lanta / Koh Samet / Cruise Thailand / Ao Nang / Bangkok Hotels / Partner