Koh Lanta, Krabi, Thailand
Thai Chinese English French German Italian Japanese Korean Sweden
Home
Koh Lanta
Transportation
Beaches & Islands
Attraction
Activities

Badstränder och öar runt om Koh Lanta, Lanta IslandActivities i Koh Lanta, Lanta ö

”Välkomna till paradisen av den Lanta ön”,

Här på Koh Lanta!!! Frånsett värma sig och lolling i midsten av serene sätter på land, finns besöker det några aktiviteter, som skar arbete din energi ut, ger dig den dynamiska känslan, och när dig i Koh Lanta. Vad som helst du gillar den spännande sporten, det verklig affärsföretag eller mäktigt av de miraclenaturen och aktiviteterna. Det ar önskvärt att finna sammanlagda KohLanta aktiviteter här och att matcha dig och gör mer att värdera för ditt lyckliga lov.

Activities in Koh LantaActivities in Koh LantaActivities in Koh Lanta

menuSnorkeling är en av de populäraste aktiviteterna i Koh Lanta. Mest av touristsna, när de besöker på Ko Lanta. De skar köp en dagsutflykt för snorkeling. Ko Rok snubblar, eller fyra öar snubblar (Koh Ngai, Koh Mook, Koh Chuek, Koh Kradan). Sedan ön äger många öar, varje av som erbjuder den storartade underwater paradisen, det finns en dag eller ensnubbla för snorkeling på spridningöarna. Den populäraste destinationen för snorkeling är Koh Rok, den härliga ön inom kohen Lanta som den nationella flottan parkerar. På grund av vita den klara sandbadstranden och kristallen bevattna att du kan se de korallrevarna och fiskarna. Och det är lättare härifrån att få till dessa öar. Ön är berömd för dess överflödande, och colorful korall bäddar ned och den breathtaking panoramaen.

menuDykning: Koh Lanta stängs till många populära dykningplatser i det Andaman havet liksom Hin Daeng-Hin Muang och Koh Ha, med mer än 200 hårda koraller och fisken för 108 rev katalog i en study underway, men tusentals som mer organisms finnas i överflöd. Många dykare från över världsförälskelsen att komma till det Andaman havet för dykning. Det finns många intygade dykningskolan, dykning shoppar, och dykning centrerar tillgängligt på ön, till serven dykningstartknappen för. En kort stavelse snubblar till den snorkeling fläcken rekommenderas mycket. vilket beroende av dina budgetar. 

menuTrekking får det nytt erfar det är rolig, och en andra goda erfar för att undersöka den mest rainforest kohen Lanta'sen, sitter det gröna landet by ut på den funktionsdugliga elefantbaksidaen till waterfallen eller Viewpointet. Den kraftiga varelsen skar kommer med som dig, parkerar klättringen up to den mest rainforest kullen av den KohLanta nationalen och att observera de fulla richna av planterar och den små varelsen av wild liv.

Activities in Koh Lanta , Lanta IslandBeaches and Islands Around Koh LantaMorakot Cave

menuHavskajak eller kanot: Den östliga sidan av Koh Lanta är fullständigt rich av mangroveskogen. Detta är också det mest väl långt som undersöker den scenic skönheten av ön. De trettio kilometerna lång cannel är den mest väl canoeing fläcken. Taken paddlar långsamt längs cannelen observera göra perfektmangroveskogen, och djurliv intresserar. Kajaken är också det mest väl långt som undersöker scenariosna paddlar till och med mangroveskogen och till den imponera klippan och skriver in by grottorna som visas när endast den jämna bevattna är låg. Du kan tycka om kayaking och canoeing i sådan underbart landskap på Koh Talabeng; limestoneklippaön nära Koh Lanta.

menuFiske: Om du gillar fiskeleken, har närliggande Koh Lanta en mest väl fläck för mor för fisherappellKoh eller morön. Här kan du jaga folkna av barracudaen eller Merlin, om du är lucky och professional. Tre olika sorter av fiske snubblar erbjuds av det privata långa svanfartyget: både halvdag-, heldag- och nattfiske. Det vanliga låset är barracudaen, och den vita och röda snapperen bland annan sorterar.

menuThailändskt massera: Nuad-Phan-Bo-LAN är den kallade i Thailand. Forntida massera, eller thailändskt massera är en utöver det vanliga metod av att arrangera i rak linje energierna av förkroppsliga och påbörjar från tiden av Buddhaen. Alla dem det thailändska erbjudandet masserar, och några andra extra orsakar liksom variationstreatment, masserar olja, & foten masserar. Det finns många Span förlägger på denna ö. Massera på badstranden på din resort är också det goda valet, emellertid.

menuThailändsk boxning: Det är inte den stora matchen som i Bangkok, men det är den verkliga thailändska boxningen. Om du är den vem intresserar den thailändska boxningen för konst, kan du besöka stadionen under dig staget. På KohLanta den mini- stadionen fanns det ordnat för verklig thailändsk boxningsport nästan varje vecka. 

menuThailändsk matlagning klassificerar: Thailändsk mat är en av den mest invecklade matlagningtekniken och ingrediensen av världen. Här på Koh Lanta har vi den fina thailändska matlagningskolan, om du är den som är rimlig det thailändskt, smakar. Klassificera skar undervisar dig den mest användningen thailändska matlagningtekniker och gör thailändskt laga mat för mat enkelt och lätt, som alla kan göra.

Activities in Koh Lanta , Lanta IslandActivities in Koh Lanta , Lanta IslandActivities in Koh Lanta , Lanta IslandSiammedee Business TravelCo., Ltd. TAT TRAVEL LICENSE No. 14/00615
Rajdamri Road, Tambon Prapathomchedi, Amphor Mueang, Nakhonpathom 73000 Thailand.
© Copyright LantaLanta.com. All rights reserved.
verified  
Koh Chang / Koh Kood / Koh Lanta / Koh Samet / Cruise Thailand / Ao Nang / Bangkok Hotels / Partner